> Thuis < Trouwen < Mijn adres

Trouwen

Het begon met een vraag, waarop zij:"JA" zei.

Hoe wij wilden dat het feest zou moeten zijn, hadden we snel duidelijk. Eigenlijk door toevalligheden vonden we daarvoor toen een prima locatie.
In de periode daarna zijn we alles gaan voorbereiden en regelen: ceremonie, uitnodigingen, ringen, een tandem, slaapruimte voor baby's, cadeautjes, ondertrouw, muziek, fotograaf, eten & drinken, oppas voor Paddy, versiering, taart, bloemen, overnachting, trouwkleding, bruidsmeisjes, vervoer, oppas voor Tara, getuigen, documenten, ceremoniemeester, tafels & stoelen etc etc.
Wat wij niet hoefde te regelen, maar wat er - gelukkig - ook bij hoort: de vrijgezellenfeesten!

Woensdag 28 juni 2006 reisden we voor het laatst als vriend en vriendin naar het oosten. Auto volgeladen met alles voor trouwen, voor Tara en voor het huwelijksreisje erna. We overnachten in hotel Oortjeshekken. Een mooi hotel, in de Ooijpolder en vlakbij de plek waar het begon.
Vrijdag vertrokken we na het ontbijt naar Maastricht voor ons huwelijksreisje. Tot en met maandag hadden we met z'n tweeen een appartement in het centrum van Maastricht. 50 meter lopen en we zaten bij de leuke terrasjes. En daar hebben we die dagen veel gezeten. Lekker gegeten bij Gio en bij Beaumont, en een wijntje en biertje ...

Hieronder zie je de afbeelding op de uitnodiging.

De afbeelding voor op het trouwkaartje
De afbeelding op het kaartje is een ontwerp van Marion van den Burg.
Contact    © Mark    26-02-2007